Milan is een grote fan van cake. Hij draagt dan ook dagelijks een stukje cake mee naar school.
Morgen is het dus marmer cake met walnoten.

benodigdheden :
* 200 gram zelrijzende bloem
* 200 gram suiker
* 200 gram boter
* 4 eieren
* Chocolade naar keuze
De chocolade smelten.
De eieren met de suiker wit kloppen, boter en bloem toevoegen.
De helft van het deeg in de beboterde en bebloemde bakvorm doen. De gesmolten chocolade bij de rest van het deeg doen, goed mengen.
Dit in ook in de bakvorm doen en lichtjes mengen. Afwerken met walnoten
bakken op 180 raden voor 50 minuten
Morgen is het dus marmer cake met walnoten.
benodigdheden :
* 200 gram zelrijzende bloem
* 200 gram suiker
* 200 gram boter
* 4 eieren
* Chocolade naar keuze
De chocolade smelten.
De eieren met de suiker wit kloppen, boter en bloem toevoegen.
De helft van het deeg in de beboterde en bebloemde bakvorm doen. De gesmolten chocolade bij de rest van het deeg doen, goed mengen.
Dit in ook in de bakvorm doen en lichtjes mengen. Afwerken met walnoten
bakken op 180 raden voor 50 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten