zondag 5 oktober 2008

pizza met warmoes en geitenkaas

Gisteren stond er op vraag van grote M pizza op de menu.
Deze keer eens anders dan anders " pizza met warmoes en geitenkaas."

benodigdheden :

* pizzabodems ( recept zie eerder bericht pizza) of kant en klare.
* tomatensaus om de bodems te bekleden.
* warmoes ( ook wel snijbiet genoemd)
* geitenkaas ( met of zonder spek rond)
* pijnboompitten
* olijfolie
* peper en nootmuskaat

bereiding

* De warmoes de bladeren van de stengels doen, we hebben alleen de bladeren nodig. De bladeren spoelen . Dan de bladeren opstoven in een beetje olijfolie en kruiden met peper en nootmuskaat.
Dit laten afkoelen.
* Als de pizzabodem bekleedt is met tomatensaus de warmoes er op leggen en verdelen.
* De geitenkaasjes erop verdelen en de geroosterde pijnboompitten.
Dit alles in een voorverwarmde oven van 200° voor een 10 tot 15 min.

Smakkelijk !!!!

Geen opmerkingen: