zondag 22 juni 2014

goed nieuws

Daarnet was het eindvergadering van het turnen. Daar word dan het voorbije jaar overlopen, de gymnasten met podiumplaatsen genoemd, .........
Wij kregen alvast goed nieuws te horen, grote M mag volgend jaar terug wedstrijden doen. Wel op ander niveau. Maar grote M happy ,wij ook.
Hij is samen met enkele andere te goed voor de recreatieven en te slecht voor het hoge niveau. Nu hebben ze ook niveau C.
Als ze bij de recreatieven zouden gaan, gaan ze zich echt vervelen en de boel op stel zetten, omdat ze goed zijn. De trainer zei ook dat grote M echt wel vorderingen maakt.
Hij straalt echt tijdens de training, gewoon omdat turnen zijn ding is.
Wij hebben het voorbije jaar soms wel wat afgezien met Grote M ,zeker de periode van wedstrijden.  Op de duur begon hij alles te "haten", hij haatte turnen, school, ...... Na het wedstrijdseizoen, is het alles haten over gegaan. Zelf had grote M al beslist, als hij geen wedstrijden meer mocht doen zou hij stoppen met turnen.
Maar dan had ik soms mijn bedenkingen. Sommige dagen staat hij meer onderste boven ( handstand, kopstand, , ...... ) Dan vraag ik me soms af of de wereld er zoveel anders uitziet op z'n kop ;-)
Met momenten is het zo erg dat baby M gewoon begint mee te doen.

Geen opmerkingen: