zaterdag 2 september 2017

Eerste schooldag

Gisteren de eerste schooldag. De kinderen waren zenuwachtig. Grote M om te weten wie er zijn klas zou zitten want de klassen werden gemengeld. Er zitten een 3 tal van zijn klas vorig jaar bij hem in de klas .
Midden M zit nu in het 6de lj, dus een schooljaar van afscheid nemen . Net zoals kleine M hij zit nu in de 3de kleuterklas. Dus ook voor hem een schooljaartje van afscheid nemen? Het zal een emotioneel schooljaar worden.

Gisterenmiddag ben ik bijna thuis nog juist de baan oversteken de straat inrijden en hoekje om en ben thuis. Wil vertrekken breekt mijn fiets in 2.

Gisteren na schooltijd, naar D.ecathlon  bleek op de site te staan dat er een terugroepactie was van dit type fiets. Zonder problemen kregen we een andere fiets.

De eerste verkoper had neiging om moeilijk te doen, maar we hadden de terugroepactie afgeprint ( loopt nog januari 2018). De andere verkoper ging opzoeken of er nog zo een gelijkaardig type fiets was. Tot er nog een 3de verkoper bijkwam.
Die ging eerst kijken wat het probleem was aan de fiets. Het duurde toch een tijdje voor hij terug was.
Eens terug kreeg hij nog telefoon ( bleek zijn verantwoordelijke te zijn ivm onze kapotte fiets) De verantwoordelijke had gemeld geef gewoon het geld terug. De verkoper voelde zich schuldig, voor hem was het geld terug, niet genoeg want daarmee hadden we geen fiets.
We hadden een andere fiets gezien, wel 300euro duurder dan de kapotte, voor ons geen probleem dat we dit zouden opleggen.
De verkoper terug naar zijn verantwoordelijke gaan "onderhandelen" voor die 300 euro.  Uiteindelijk kregen we de duurdere fiets in ruil voor onze kapotte fiets. Van een service gesproken.

Geen opmerkingen: