maandag 27 juni 2011

resultaat turnen

Afgelopen vrijdag, wisten we het resultaat van het preselectie van grote M. Voorlopig staan we nog even ver, in augustus mag hij nog enkele lessen doen en dan gaan ze uitmaken of hij verder mag. Hij is een "twijfelgeval" kwa zijn armkracht.
Met het bespreken van de resultaten van de minicup,bleek dat hij daar toch zwakjes was. Maar dat wisten we al. Maar gezien grote M 1,5 maand zich nog niet kon optrekken, lukt het hem nu 5 keer.
Misschien dankzij nonkel P, die had gezegd M als je 5 keer optrekt krijg je een euro en het lukte hem nog ook.
De trainer zei, dat bij M het enthousiasme zeker niet ontbrak. Je zag dat hij iedere keer graag kwam turnen ( en wij merkten het ook dan was hij net iets rustiger)

Deze morgen vroeg M of hij vanavond moest gaan turnen, ik zei neen de vakantie is al aangebroken dat vond hij jammer. Dus hopen dat het in augustus goed lukt,dan mag hij verder naar de selectie. Zo niet , gaan we toch op zoek naar een alternatief en eens contact opnemen met zijn andere trainer, misschien eerder in de richting van tumbling of zo. Meer voor shows op te voeren,daar doet hij het wel goed voor .

2 opmerkingen:

TIO zei

Een beetje jammer, maar natuurlijk is forceren zeker niet goed he, dus idd mss een andere richting uit he.

Juud zei

ik hoop dat hij mag doen waar hij t meest plezier in heeft!