zondag 21 augustus 2011

Herkansing

Grote M zijn maand herkansing is bijna afgelopen. Deze week nog 6 uurtjes turntraining en dan weten we of hij verder mag. Maandag 8 augustus startte de training terug, en niet zomaar enkele uurtjes. Maar liefst 9 uur training in de week.
Vorige week al eens een babbeltje gedaan met de trainer. Die was wel al vrij positief over de kansen van grote M. De trainer zei ook dat hij goed zijn best doet en dat hij op enkele weken vooruitgang had geboekt.
Maar deze week heeft mijn kleine ventje afgezien bij de training. Zijn nek - schouder spieren waren stijf en zijn buikspieren. Ze hadden deze week veel getraind op de rekstok en de brug.
Vrijdag hadden ze eerst 2 uur training met de nieuwe preselectie.Met 2 trainers, het uurtje nadien met 3 kindjes en 2 trainers. De ene stond mee in de trampoline en de andere stond aan de rekstok.Dus dat was een uurtje echt afzien.
Dus nu is het afwachten.

2 opmerkingen:

Juud zei

oh wat zwaar zeg voor grote M.vind je dat niet supermoeilijk om te zien. nouja hij wil het gaar he.Kjell gaat binnenkort van peuter naar kleutergym.pas later wordt t turnen. maar ja hij is nog geen 4..

Sabrina zei

Hij blijft het leuk vinden. En dat is het allerbelangrijkste en hij is ervan overtuigd dat hij ooit training gaat krijgen van P onze buurjongen. Naar P kijkt hij enorm op.