zondag 4 maart 2012

Wedstrijd AGH

Grote M had vandaag zijn allereerste wedstrijd. Maar het was niet zijn 1ste "optreden" voor publiek dat had hij al achter de rug bij de preselectie.
De meeste kinderen slapen slecht, zijn zenuwachtig , ...... maar grote M niet. De wedstrijd ging door in de Lakerhal in Houthalen, jaja we hebben het weekend doorgebracht in Limburg,waar we een maand geleden ook waren voor het testweekend..
Grote M was de enige van zijn groep van zijn selectie. Bij de trainingen horen pupillen 1 en 2 samen maar op wedstrijden niet. Gelukkig bleef er 1 van de 2 trainers bij M. Maar leuk is anders denk ik, als je in groep bent zijn de zenuwen en stress verdeeld,nu niet. Maar grote M vond het leuk zei hij. ( dat is het allerbelangrijkste)
Hij heeft ook een goed resultaat behaald, hij is 24ste op 42 pupillen 1. Er waren 6 oefeningen, waarvan  4 krachtoefeningen.
* paard  ( krijtsen)
* ringen
* sprong
* brug
* rek ( deze oefening had hij goed gedaan, maar op het laatst verkeerd terecht gekomen en dan verliezen ze veel punten)
* grond
Zijn ene trainer vond ook dat hij het goed heeft gedaan. We zijn ook wel super fier op M, zeker omdat we weten hoe moeilijk hij het heeft met kracht. En als we weten vorig jaar moest je hem niet aan de ringen hangen want hij viel er gewoon van.
Manlief en ik zijn er zeker van ,dat zijn resultaat voor hem ook motiverend is.
Want hij is de hele tijd bezig,dat wedstrijd turnen echt super is, het is echt leuk !!!!

Geen opmerkingen: