maandag 23 april 2012

Belgisch kampioenschap AGH / AGD

Dit weekend was het dan zover het Belgisch kampioenschap AGH/AGD . Het was ook nog een interland tussen de Belgische meisjes en een Spaanse delegatie.
Zaterdag waren er 3 wedstrijden . Gymteam ( het team van grote M) heeft 1 gouden medaille, jaja we hebben een Belgisch kampioen in ons team.
Gisteren was het ook voor de grote namen, er deden er ook nog enkele mee van ons team, maar deze jongens hadden pech, 1 net geen podiumplaats, een andere had pech bij de oefening het paard, ...
Van het Gymteam waren er maar liefst 12 gymnasten geselecteerd om mee te doen.

Grote M was "voorloper". Voorlopers begeleiden gymnasten van oefening naar oefening. En wat doe je dan tussen door , wachten, wachten en nog eens wachten.

Baby M, is aan de "zwaarste" oefening bezig. Slapen, we hebben zaterdag hem van de hele dag niet gehoord. Kleine M heeft zich de hele dag ook goed kunnen bezig houden.


De voorlopers verzamelen

Gymnasten en voorlopers staan klaar om "op te komen" Grote M staat als eerste


Grote M stapt naar de eerste oefening, de ringen

Papa en zoon wachten, terwijl gymanasten hun oefeningen doen. Manlief wacht tot er matten moeten gelegd worden. Grote M wacht om voor te lopen naar de volgende oefening

Wachten om aan de oefening te beginnen
Aan een oefening bezig

3 opmerkingen:

TIO zei

hopelijk vond iedereen het fijn! Je zoon zal de oefeningen zelf doen ook wel hebben zien zitten waarschijnlijk :-)

Sabrina zei

Grote M vind wedstrijden doen fantastisch. Denk dat hij soms liever wedstrijden doet ipv de trainingen;-) Maar voor wat , hoort wat.

Mateusz Domański zei

Bardzo ciekawy wpis. Pozdrawiam serdecznie.