donderdag 20 september 2012

De club van de tegenstrijdigheden

Grote M is de laatste weken heel tegenstrijdig. Zoals jullie weten is grote M in augustus verder gestart met turnen.
Hier enkele tegenstrijdigheden:
* In de vakantie was zijn trucje zijn rugzak gaan verstoppen met het idee niet te moeten gaan trainen, maar na de training straalt hij dat het hem goed gedaan heeft ( oef voor ons, dat het een goede beslissing was)
* Na de training vragen hoelang de training geduurd heeft want het leek wel kort, heel kort. Ik zei tegen hem dan heb je je goed geamusseerd. Het was SUPER leuk was zijn reactie. Maar de volgende dag heeft hij dat niet gezegd
* vorige week net hetzelfde, de training leek zo kort maar hij had hem niet geamusseerd, echt niet??!!!
* Gisteren voor de training voelde hij zich opeens "slapjes" zijn buik deed raar ( hij zag er zeker niet ziek uit) We zeiden als je echt te ziek zou worden bellen ze wel.
Na de training thuis helemaal door het dolle heen hij had moeten stretchen bij de hoofdtrainer en hij kon helemaal plat .T werd gestretcht door hun trainer en die lag er maar pijn te hebben.Ik niet hoor bij mijn geen tranen.( ja strechten is pijnlijk, maar komt de lenigheid te goede)Fier en blij dat hij was,dat hij volledig plat kon. Ik zei dan was G ook wel fier en trots op je. en "slapjes" Wie voelde zich slapjes en wie zijn buik deed raar???

Afgelopen zondag was G ook fier op grote M,dat hij bij krachttraining veel vooruitgang heeft gemaakt.Blijkt ook bij grote M kunnen ze hem niet inschatten,ze kunnen niet in zijn hoofdje kijken,wat bij anderen soms wel lukt.
G zei ook, je ziet aan M dat hij straalt bij de training,hij verlegd meer zijn eigen grenzen !