donderdag 16 oktober 2014

controle

Gisteren stond er weer een controle van baby M op de agenda. Het begon al bij het wachten, meneertje was er de clown aan het uithangen.
Dan bij de dokter was hij ook super flink. Daar was hij ook nog wat de clown aan het uithangen.
Baby M is nu 88cm en 11kg. Tja hij blijft een lichtgewichtje, maar alles was in orde.

De ka vroeg of we hem op 3 november naar school gingen laten gaan. Tja voor ons eigenlijk niet want hij is niet zindelijk en de kleinste maat van onderbroekjes zijn hem veel te groot ze zakken over zijn billetjes.
De ka vroeg ons of het toch niet mogelijk was om eens een babbelke te doen met zijn toekomstige juf. Want baby M is eigenlijk te slim voor zijn leeftijd.( doet al veel dingen wat hij nog niet zou moeten kunnen  koprollen met gestrekte beentjes, kopstand (tegen de rand van de wasmand)...... En op school heeft hij geen keuze .
Want ja hij is met alles " hoe moet het niet volgens het boekje, maar koppigheidsfase maal 5 is soms nog zachtjes uitgedrukt" ( ik begrijp soms ,hoe het komt dat sommigen hun kind "iets" aandoen)
En doordat hij zo "slim" is gebruikt hij dat wel eens.
We hebben alvast ook al een briefje voor de juf met info over zijn stofwisseling en waarom hij altijd appelsap ofzo bij zal hebben.
Volgende week donderdag gaat baby M al eens kennismaken met zijn juf en klasgenootjes

Geen opmerkingen: