donderdag 27 augustus 2015

Laatste dagen vakantie

Met rasse schreden komt het eind van de vakantie dichterbij. Een mooie, leuke,met weinig ruzie,  ..... vakantie.
Gisteren hebben de jongens kennisgemaakt met hun nieuwe juf. Voor grote M start volgende week zijn laatste schooljaar in de lagere school. Kleine jongens worden groot .Toen we aankwamen op school was zijn beste vriend L er ook net.  Het was een blij weerzien, ze hadden elkaar 2 maand niet gezien. Er werden onmiddellijk plannen gemaakt ;-) om de vakantie al feestend af te sluiten.
De jongens zijn de vakantie feestend begonnen met een verjaardagsfeestje van het vriendinnetje van kleine M. En ze eindigen de vakantie met een zwembadfeestje bij L het vriendje van grote M.
De voorbije dagen waren ook druk. Zondag kwamen hun neefje ( mijn petekindje) en nichtje spelen. Op maandag kregen we telefoon of ze mochten blijven slapen.
Spannend voor iedereen, want het was de eerste keer dat ze hier bleven logeren. Gisteren dan de kennismaking met de juf, daarna was er nog het wekelijks (vakantie)momentje van de ouderraad. Eerst de vergaderen om nadien nog een glas te drinken en fijne gesprekken te hebben. Helaas ging de tijd veel te snel.
Zaterdag nemen we dan met de ouderraad ook afscheid van de mooie zomervakantie, met een hapje drankje, ....

Tussen de drukke momenten door is er nog tijd voor te breien, groenten te oogsten, proberen inmaken.
Nog op zoek naar lekkere receptjes voor hapjes

1 opmerking:

Sopdet Si zei

Drukke tijden komen er weer aan. Heb er eerlijk gezegd nu al wat schrik voor en ik heb maar één kindje.