donderdag 11 november 2010

"domme" opmerkingen

Sommige mensen zouden hun (domme)opmerkingen beter voor zichzelf houden. Of te wel zijn het opmerkingen omdat ze jaloers zijn.

Vandaag gingen we lunchen voor de verjaardag van mijn petekindje. En zoals we verwacht hadden ging het over het turnen van grote M. Op een gegeven moment zei er iemand " Als hij 20 jaar is ,hangt hij nog met haken en ogen aan elkaar, door de kwetsuren"
Heb gewoon als reactie gegeven,zover zijn we nog niet we wachten eerst de testen af dat hij doorkan. Kreeg een vies gezicht in de plaats maar haar reactie was ook niet gepast vonden we.

Bij de kleintjes word er ingedrild,goed opwarmen en goed stretchen voorkomt blessure leed. Afgelopen maandag hebben ze opgewarmd en gestrechd van half 6 tot rond half 7.
En dat terwijl de training agelopen is om 7 uur. Ze eindigen de opwarming met stretchen en op het einde van de training is het opnieuw stretchen.

1 opmerking:

Juud zei

Jij weet zelf wel wat goed is voor je kind toch.. en op de club vst ook en je zoon wil t zelf en heeft er plezier aan.. een ander heeft er niets mee te maken!