maandag 14 november 2011

aftellen

Hier is het niet alleen aftellen naar de komst van de sint, maar ook naar zaterdag.

De jongens vragen wel regelmatig wanneer de sint komt. Maar hij heeft een druk weekend achter de rug. Eerst aankomst in Antwerpen, zondag kwam hij naar zijn thuis stad. Dus zal de goed heilige man wel een beetje moe zijn. dan deze week nog de voorbereidingen voor sint in de piste.

Zaterdag is het voor grote M een drukke dag ( lees voor ons ook) 's Morgens heeft hij training van 9 tot 12 uur .Dan mag hij enkele uren uitrusten, om 's avonds nog eens 2 uur te trainen.
Het is namelijk "open training". Dat wil zeggen dat we een kijkje mogen nemen en de nodige uitleg krijgen bij hun oefeningen. Er zijn dan gymnasten van verschillende leeftijden.
Anderen zullen al zenuwen krijgen, maar grote m niet. Hoe meer volk hoe liever. Dat is echt het tegenovergestelde waar andere zenuwen voor hebben is hij de kalmte zelf, waar een ander de kalmte zelf voor is, is hij de grootste zenuwpees.

2 opmerkingen:

TIO zei

Wat leuk allemaal, en inderdaad ook wel spannend...

Juud zei

heel erg spannend allemaal lijkt me. kjell heeft in december een uitvoering van gym.. mag hij ene pinguin dans doen.heel eenvoudig nog maar in leuk pakje.eens zien of hij gym leuk blijft vinden en over gaat naar turnen..over ene paar jaar