donderdag 30 augustus 2012

Aftellen

Het aftellen is begonnen naar het nieuwe schooljaar.
Gisteren was het openklasmoment of te wel kennismaking. Grote M had in de vakantie al te horen gegeven bij welke juf hij wilde zitten. Helaas kan je niet kiezen, dus bleef de spanning nog even.
Gisteren hadden we eerst nog een fijne dag met mijn zus. Terwijl de kindjes in de speeltuin vertoefden zatten wij samen op een terras. Samen met onze baby's.
Baby M en zijn nichtje M-F schelen maar 1,5 maand.
Gisterenavond om 18u was hat dan zover we konden naar school. Grote M kreeg te horen dat hij bij de juf van zijn voorkeur zat samen met L en Y zijn vriendjes. De 3 musketiers zitten dus samen.
Kleine M zit bij de juffen die grote M ook had in het 1ste leerjaar. Kleine M is wel zenuwachtig merken we. Voor hem een grote stap, niet meer naar het vertrouwde wijkschooltje,de kleine (vertrouwde) omgeving weg.
Het (saaie) komt nu,stilzitten en luisteren ( kleine M is iemand die niet graag luistert, als je tegendraads kan doen waarom niet)
Gisteren is me ook al gevraagd of ik het zie zitten om terug knutselmama te zijn.

Zondag gaan we eens gaan zien in de vrije ateliers want ze willen beide gitaar leren spelen. Hopen dat lukt in de planning van grote M want hij zit nog met zijn turntrainingen. Hij komt toch tevreden naar huis en we zien dat het hem goed doet,de trainingen. Deze week was het wel zwaar, maandag 6 uur training,dinsdag 3 uur, normaal vandaag ook 6 uur ( valt weg voor M, houd hem een dagje thuis ( de trainer had ook al gemeld dinsdag dat de gymnasten heel moe waren ) en morgen ook 3 uur. Eigenlijk zouden ze deze week 18 uur training hebben.

1 opmerking:

TIO zei

Hier maandag mailtje gekregen bij wie zoon in de klas zit en welke leerkracht, maakt hem niet zoveel uit (voor de moment).
Dat is best veel training...