dinsdag 7 augustus 2012

De beslissing

Eind juni, begin juli blogde ik over de beslissing voor grote M zijn turnen. De kogel is door de kerk en straks vertrekt hij terug. Grote M komt soms wel met zijn "argumenten" maar die slaan nergens op.
Hij heeft ook duidelijk gemaakt waarom hij soms( regelmatig) met tegenzin gaat. De hoofdreden is de trainer( wat we eigenlijk al wisten). En soms ook de kracht.
Bij de laatste oudervergadering is er dan ook verteld geweest dat ze de trainingen anders gaan aanpaken. Nu zou er in elke training kracht zitten ( want anders niet het geval was) Dan kregen ze krachttraining als er een testweekend of wedstrijd in zicht was.
Grote M is ook wat "verlegen" om er voor uit te komen dat hij turnt ( hij denkt dat anderen dat niet stoer vinden) Tja als 8-jarige moet het wel stoer zijn. Hij is ergens wel fier op zijn schouders dat ze vrij recht zijn, dat hij een wasbordje heeft van zijn buikspieren,...
Gisteren zei ik hem ook, dat hij soms met tegen gaat trainen maar als hij dan iets kan, hij nog zo blij is.
Kwa trainingen heeft hij nu geen klagen, de komende 3 weken 9 uur in de week( zoals het gewone schema) Vorig jaar augustus was zwaarder dan was het 15 uur tot 18 uur in de week.
Het vraagt discipline van het hele gezin.

1 opmerking:

TIO zei

Bij elke beslissing die je neemt is het altijd hopen dat het de juiste is he. Als hij er nu weer met volle moed aan gaat beginnen is het goed he!!! Veel sucees voor het komende jaar !