vrijdag 16 augustus 2013

Het nieuwe schooljaar

Ook al is het nog vakantie ,vandaag kregen we een brief van de school.
We kregen te lezen bij welke leerkracht onze jongens zullen zitten. Andere jaren kwamen de jongens het te weten op het "kennismakingsmoment".
Dus de spanning is er nu af voor hen. Kleine M is misschien een beetje teleurgesteld want hij had graag bij meester C gezeten. Deze avond kwam hij al af, de rij van juf M wist hij zijn, maar de klas nog niet zo goed.
Grote M is al blij dat zijn beste vriendje L bij hem in de klas zit. Hij heeft een nieuwe juf omdat er vanaf september 2 klassen zijn van het 4de.

1 opmerking:

Juud zei

slim juist dat je die hortensiaas kocht.ga je ze in de tuin zetten als ze uitgebloeid zijn? hebben de jongens zin om weer te beginnen met school.bij ons krijgen de kinderen ruim voor het eind van het jaar te horen welke juf ze zullen krijgen.ik ben er blij mee wantkjell krijgt de juf met wie ik veel samenwerkte om dat ik vaak in hara klas inviel op dagen dat zij niet werkte. maar eigenlijk waren alle juffen goed. ze zijn allemaal enthousiast. dus t wordt vast een leuk jaar voor Kjell.hij gaat nu naar de eerste klas(op zelfde school als kleuterklas)en zit samen met 11 andere eerste klassers bij 11 tweedeklassers. die hij al kent van toen zij in de kleuterklas zaten en oudsten waren...maar eerst nog twee weken vakantie