donderdag 6 november 2014

Hobby's kleine M

Kleine M gaat sinds februari naar de tekenschool op woensdagnamiddag. Het is eigenlijk de stedelijke academie voor schone kunsten. Er zijn zelfs al werkjes te zien geweest van hem op een tentoonstelling van de academie.
Creatief is hij dat zien we thuis, hoe meer chaos hoe liever hij het heeft ;-)
Nu had hij gisteren zijn rapport mee van vorig schooljaar nog. Dat was voor de verandering 1 en al lof over zijn werkjes en zijn houding.
over zijn werkjes:
Jouw werk is steeds doordacht en weloverwogen... Je doet het steeds uitstekend op het ruimtelijk vlak, maar ook jouw tekeningen zijn heel sterk. Doe zo verder en laat me nog meer zien van jou fantasierijke geest... knap werk !!! Proficiat!!
over zijn persoonlijkheid:
Je bent creatief en gemotiveerd en dat is superfijn... Je hebt een hoofd vol fantastische ideeën en super fijn en je weet precies wat je wil. Het is leuk om jou in het atelier te hebben !!

Maar dit is niet zijn enige hobby, zijn andere hobby is kinderholiyoga. Onlangs moesten ze op school eens opschrijven wat hun hobby's waren en hij had opgeschreven :YOGA
De vroeg zich af hoe komt hij er nu bij, een kind met als hobby yoga. Tot op het oudercontact de juf ons dat vertelde. We zeiden hij doet op zaterdag kinderholiyoga. De juf vond dit  heel positief.
Ik vertelde hen ook, dat het hem goed doet de hele week in een drukke klas met 29 kindjes .
Als kleine M op zaterdag van de yoga komt is hij de hele dag ZEN.

De juffen hadden zelfs interesse waar hij dit deed want ze gingen het bij sommige ouders "aanraden".

Geen opmerkingen: