maandag 1 februari 2016

rustdagje

Vandaag hebben de jongens geen school. Een rustdagje na een druk weekend, helaas heeft manlief  geen vrij.
Zaterdag was het een drukke dag. Pannenkoeken bakken naar aanleiding van Lichtmis om mijn steentje bij te dragen voor de vormelingen. In de late namiddag was er een herinneringsviering voor overleden kindjes. Het was de eerste keer dat de parochie dit organiseerde en aansluitend was er een broodmaaltijd, met lotgenoten. Zoveel verschillende mensen, verschillende verhalen en toch zoveel gemeenschappelijk het missen van een kind, ...... ongeacht de leeftijd van de kinderen
Het was een positieve en fijne ervaring. Ons meisje telde telde voor 1 keer mee zonder te moeten strijden, .....

Gisteren stond er een AGH -wedstrijd op de agenda voor grote M. Hij keek er naar uit, telde af , ..... Deze keer had hij geluk, er waren er nog een 3-tal van zijn groep. Hij was eens niet de enige in zijn leeftijdscategorie
Hij ging met grootste ambitie, hij ging voor goud. Hoopte dat hij dit kon waarmaken.  Bij de prijsuitreiking was het dan ook spannend.
Hij heeft zilver, wat was hij teleurgesteld, echt diep teleurgesteld. Er vloeiden zelfs tranen wat we ook zeiden.  Vorig jaar heeft hij ook 2 keer zilver gehaald.
Brons heeft hij ook al, alleen goud niet.

De volgende wedstrijd kan hij niet meedoen omdat hij dan weg is met de vormelingen. Waarschijnlijk ligt daar de grootste teleurstelling.
We zijn trots en fier op hem. Ondanks de felicitaties, de tevredenheid van de begeleidende trainer, ...... hij bleef teleurgesteld. Hij wilde er zelfs niet over praten.

Geen opmerkingen: