zaterdag 4 september 2010

1ste schoolweek

De eerste schoolweek zit er al op. De kinderen trekken iedere morgen vrolijk op. Kleine M "kunnen" we afzetten zonder te wachten. Hij blijft zelfs even in de na-opvang.
Grote M past zich ook ongelooflijk aan . Daar moet ik wel wachten 's morgens. 'S middags als hij een vriendje ziet gaat hij erbij en mag ik ook doorgaan.

In de klas zaten grote M en zijn vriendje L,woensdag samen maar nu zitten ze naast een ander vriendje. Gelukkig zitten ze allemaal al op een andere plaats,want anders gingen de 2 niet goed opletten denk ik.

Gisteren vertelde grote M, ook dat er een "chocoladebruin" kindje in zijn klas zit.
En het fijne en leuke is,hij verstaat dat kindje, het kindje spreekt dezelfde taal als hij.Een typische uitspraak van grote M.


Gisteren is dan ook de preselectie van het wedstrijdgymnastiek gestart,dus dit verhaal krijgt ook nog een vervolg.

2 opmerkingen:

TIO zei

Dat is leuk dat het goed is gegaan he, en jouw grootste zal het binnenkort ook wel kunnen zonder dat je nog even moet wachten he.

Dat vind ik wel leuk om te lezen wat hij zei over dat kindje, het is soms zo moeilijk om uit te leggen waarom anderen een andere huidskleur hebben dan ons he... en als hij er dan zo goed mee omgaat is dat heel goed he!

Juud zei

hartstikke leuk weer die schoolervaringen