zondag 10 april 2011

Springtime

Gisteren het eerste optreden van grote M met de turnclub. Het was hun 2 jaarlijkse show. Dan worden alle afdeling voorgesteld,van kleuterturnen, tot "gymteam" ( zijn de geselecteerden voor wedstrijdturnen waar M bijzit), tot de gepesioneerden.
Gisteren de hele dag oefenen en trainen,bij M wilde zijn radslag niet lukken. Moet er zeker niet bijzetten hoe blij ik wel niet was toen het wel lukte bij het optreden voor +/- 1000 mensen.
Moest me inhouden of ik zat te roepen en te juichen in het publiek. Onze straat was goed vertegenwoordigd. Er turnen er 3 vanuit onze straat,bij dezelfde club P is ooit Belgisch kampioen geweest op het paard, L doet het ook niet slecht. Het toeval wil de trainer van M is de oom van P
Gisteren voor het optreden mochten M en S van hun trainer P, nog op de trampoline samen met grotere jongens. Dat vinden de kleintjes en de grote jongens héél tof. Die nemen die zo mee op.
Wat mochten ze doen op de trampoline?? Niet gewoon springen, neenee ze mochten eerst oefenen voor de salto en nadien mee op de mat salto oefenen.

met de grotere mee op de trampoline



Opstelling voor ze mogen starten

In volle actie

Opstelling voor het einde van hun nummer

1 opmerking:

Juud zei

knap hoor en zo'n mooi gezicht.Daar word je nog eens extra trots van niet waar?