zondag 24 april 2011

Vivabox

Begin dit jaar had manlief een vivabox "gewonnen" op het werk. Het was een vivabox wandel en fietsweekend. We hadden al eens enkele keren gekeken, maar door het plotse overlijden van z'n moeder werd het wat opzij gelegd.
Dan uiteindlijk de knoop doorgehakt en het werd Belgisch Limburg,meer bepaald Vrolingen. Ze zeggen als je naar Limburg gaat moet je gaan als de fruitbomen in bloesem staan. Dus zo gezegd,zo gedaan.
Maar door het mooie weer niet veel bloesems meer gezien.We hebben veel gezien en gedaan. Door Haspengouw gereden, naar Tongeren naar het standbeeld van Ambiorix. Dan ook eens gaan kijken in de baselik van Tongeren. Daar een kaarsje gebrand, voor ons meisje.
Ook een kijkje gaan nemen in de schatkamer van de baselik. Daarna naar de speeltuin. Dan was het bijna 18 uur,tijd om te eten en bijna ons bedje op te zoeken.
De volgende dag stond het blote voetenpad in Zutendaal op de agenda. 1 Gouden raad ,doe NOOIT een witte rok,broek, bermuda of short aan. De kans dat je bijna in kleinmodder terecht komt is super groot.

Onze Bed en Breakfast: met de toepasselijke naam " De vroling"
De kamer noemde "peer"


uitzicht vanuit onze kamer



Voetafdrukken van de eerste mens,op het blote voetenpad

1 opmerking:

Juud zei

Wat leuk zo'n uitje winnen! fijn dat jullie genoten hebben.