maandag 27 december 2010

Koopjes

Vandaag de eerste vakantiedag voor de kindjes. Manlief moet deze week nog werken tot woensdagmiddag. Dus vandaag de nodige boodschapjes gedaan. Dan moeten we einde deze week niet meer door de drukte. Vandaag stonden er boodschappen doen in Nederland op de planning. Wij wonen niet zo heel ver van Nederland,dus doen we regelmatig de grote boodschappen daar.
We gingen ook nog op zoek naar een nieuwe jas voor grote M. Toen we in de winkelstraat kwamen zagen we dat daar de koopjes starten vandaag. Dus 2 vliegen in 1 klap. En of we "geluk" hadden bij de jassen zoektocht Grote M had vlug zijn keuze ,klein M wilde ook een jas. Beide hadden er wel 1 maar er mocht niks gebeuren ofzo want ze hadden geen reserve jas.
Dus kleine M had ook vlug zijn keuze. Er ging in totaal 53 euro korting af. En dat voor een jas van Esprit en Mexx.

Verder heb ik tijdens de vakantie wel genoeg te doen. Er zijn nog 2 jarigen, moet nog bakken voor malief zijn werk, oude jaar voor de deur, .....
Zal me niet vlug vervelen. Heb zelfs de oplossing gevonden voor mijn tenniselleboog en breien. Heb alles op rondbreinaalden gezet, Een pak minder belastend voor mijn arm.

2 opmerkingen:

TIO zei

beginnen de solden al vandaag...???
Wel goed dat je snel jassen had, met een zeer mooi korting!!

Sabrina zei

ja in nederland hé, in België is dat maar 2 januari. En al onmiddelijk mooie kortingen. Het was ne winkel van merkkledij ( Esprit en Mexx) de kortingen waren 20-30-40-50 %