dinsdag 24 augustus 2010

zwemmen III

Grote M is nog steeds aan het leren zwemmen. Wat als schrikkepuit, nu niet echt evident is. De zwemleraar is terug van vakantie, ondertussen was manlief met grote M naarh et zwembad geweest . Nu durft hij toch al in het water te springen. Maar wat zwemmen betreft heeft hij nog steeds schrik.
Maar hij maakt wel vooruitgang. Zaterdag is hij van 5 blokjes naar 2 blokjes gegaan. De zwemleraar blijft er alle vertrouwen in hebben. En verzekert ons dat het wel komt.
Maar zwemmen is niet de favoriete bezeigheid van grote M.

4 opmerkingen:

Juud zei

ach dan doet hij er wat langer over. dat geeft niets. Ik denk niet dat Kjell t leuk vindt de eerstemaandne maar ik wacht nog even tot hij 5 is

Sabrina zei

5 Jaar is naar het schijnt de "ideale" leeftijd om te leren zwemmen. Bij kleine M zal het nog wat worden leren zwemmen. Hij kan namelijk geen natte zwembroek verdragen aan zijn billen (dan denkt hij dat hij in zijn broekje heeft geplast)

TIO zei

hij zal er inderdaad wel komen he! Mijn zoontje wordt in oktober 5 maar zwemlessen staan hier pas volgend jaar, grote vakantie op het programma hoor, zodat hij er toch al wat mee weg is wanneer hij is het 1e leerjaar gaat gaan zwemmen met de klas.

Sandra zei

Bij het ene kind gaat het al sneller dan bij het andere. Maar eens ze het kunnen doen de meeste kinderen niet liever dan gaan zwemmen!
Wouter is ook nog steeds lerende hier.